Luhan convingător în faţa investitorilor germani

Categorii: Parlament European

Europarlamentarul PD-L Petru Luhan a participat săptămâna aceasta, la München, la Forumul de Afaceri dedicat României şi atragerii investitorilor germani în domeniul dezvoltării infrastructurii.

Alături de consulul general al României la München, dna Brandusa Predescu şi de preşedintele CJ Suceava, dl Gheorghe Flutur, eurodeputatul Petru Luhan a prezentat potenţialul cultural şi natural al României şi i-a încurajat pe oamenii de afaceri germani să ia în considerare opţiunea unei investiţii în ţara noastră.

In intervenţia sa din cadrul Forumului, europarlamentarul Petru Luhan i-a invitat pe participanţi să exploateze potenţialul pieţei româneşti de investiţii. Discursul său a continuat cu prezentarea regiunii de Nord-Est, accentuând că această regiune se remarcă printre altele, prin piaţa internă de produse bio de o calitate superioară.

Petru Luhan a concluzionat cu menţionarea eforturilor Parlamentului European şi ale Comisiei Europene de a pune în practică politica europeană de coeziune: “Realizarea coeziunii economice între diferitele regiuni europene este un obiectiv major al instituţiilor de la Bruxelles dar fără o implicare adecvată din partea întreprinzătorilor din vechile state membre şi fără o atitudine pro-activă a mediului de afaceri din România acest obiectiv nu va fi atins”.

Dezbaterile Forumului “Planificare şi construcţii în România” au continuat vineri cu o serie de întâlniri bilaterale ale europarlamentarului Petru Luhan cu oamenii de afaceri germani.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia patronală a industriei de construcţii din Bavaria, în colaborare cu Consulatul general al României la Munchen.

Be Sociable, Share!

Un răspuns la "Luhan convingător în faţa investitorilor germani"

  1. silviu
    silviu Postat la Octombrie 14, 2009 at 11:14 pm

    ROMANIA are mai mult decat oricand de investitii straine, sa speram ca actuala criza politica nu ii va descuraja

Lasă un răspuns

*