Cea mai frumoasa destinatie turistica din iubita noastra tara – Castiga o excursie la Bruxelles organizata de europarlamentarul Petru Luhan!

Categorii: Diverse,Headline,Parlament European,Promovare,Schimb de experienta,Societatea civila,Tineri

Poster concurs

ORGANIZATOR:

Petru Luhan – europarlamentar PDL din grupul PPE in Parlamentul European.

PARTICIPANTI:

La concurs poate participa oricine are un cont de Facebook, are 18 ani impliniti, cetatenie romana, locuieste pe teritoriul Romaniei si care a citit si respecta prezentul regulament.

DESCRIERE:

Lansez primul concurs pe retelele de socializare, prin care as dori sa aflu in ce masura sunt romanii inca pasionati de calatorii in tara, dar mai ales de promovarea destinatiilor turistice romanesti. Aveti la dispozitie 3 saptamani pentru a promova o destinatie turistica din iubita noastra tara, dintre cele pe care le propun si puteti castiga o excursie la Bruxelles, in care transportul, cazarea si mesele sunt asigurate. Din program nu va lipsi vizitarea institutiilor europene, dar si turul orasului Bruxelles. Eu am selectat 11 destinatii turistice pe care le iubesc de la noi din tara, iar pe voi va invit sa o popularizati pe cea care va trezeste cele mai frumoase amintiri!

PERIOADA DE DESFASURARE:

Perioada de desfasurare a concursului este 12 octombrie – 4 noiembrie 2012, ora 23:59, concursul derulandu-se pe intreg teritoriul Romaniei, exclusiv pe Internet.

Vor fi 2 castigatori selectati pe data de 5 noiembrie 2012 si vor fi anuntati pe site-ul meu: http://www.petruluhan.com/.

Excursia la Bruxelles se va desfasura in perioada 12-14 noiembrie 2012.

CONDITII DE PARTICIPARE:

1. LIKE la PAGINA Petru Luhan: http://www.facebook.com/PetruConstantinLuhan!

2. Alege poza preferata din albumul numit “CONCURS: Castiga o excursie la Bruxelles!” de pe pagina Petru Luhan si posteaza un comment cu numele tau sub poza respectiva!

Fiecare persoana poate posta un SINGUR comment doar la una dintre pozele din album. Ne rezervam dreptul de a sterge orice comment care foloseste un limbaj licentios.

3. Invita-ti prietenii sa dea LIKE la pagina Petru Luhan si sa voteze comment-ul tau!

Cei 2 castigatori vor fi selectati dintre cei care au respectat toti pasii de mai sus si au acumulat cele mai multe like-uri la comment-ul postat sub poza.

Inscrierea la aceasta campanie nu implica achitarea vreunei taxe de participare.

Organizatorul nu-si asuma nicio raspundere pentru disfunctionalitati sau inacuratetea datelor de pe internet, inclusiv pentru conexiunile internet ale participantilor sau ale Facebook, ce pot afecta buna functionare si derulare a acestui concurs.

Organizatorul se angajeaza sa nu faca publice datele personale ale nici unuia dintre participanti, cu exceptia castigatorilor, ale carora nume, prenume si localitate de resedinta vor fi anuntate pe http://www.petruluhan.com/.

Castigatorii se angajeaza sa anunte faptul ca au castigat concursul pe profilurile lor de Facebook!

RECOMANDARI:

Recomandam sa postezi comment-ul tau in primele zile de concurs pentru a avea cat mai mult timp disponibil pentru a primi like-uri si sa iti anunti prietenii de indata sa iti voteze comment-ul pentru a aduna astfel cat mai multe voturi.

Haideti sa demonstram ca iubita noastra tara este fascinanta si merita sa fie promovata!

Va urez mult succes!!!

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

*