PETRU LUHAN – Premiul Europarlamentarul Anului la Gala “MEP AWARDS 2013”

Categorii: CV,Diverse,Headline,Obiective,Parlament European,Promovare,România mea mult iubita,Sanatate,Societatea civila

România se poate mândri cu premiul obținut la Categoria “Sănătate”

Petru Luhan - Europarlamentarul anului 2013 la categoria sanatate 1 

‘Mă onorează enorm câștigarea acestui premiu. Aceasta dovedește că eforturile şi inițiativele mele au fost apreciate de către colegii europarlamentari și mass-media. Temele legate de sănătate au reprezentat încă de la început o prioritate a mandatului meu de europarlamentar. Această distincție îmi dă curajul și puterea de a continua proiectele mele legate de combaterea cancerului, medicina personalizată precum și elaborarea unei strategii europene pentru autism’, a declarat Petru Luhan.

Europarlamentarul român a fost elogiat “pentru iniţierea și adoptarea unei declaraţii scrise care a avut drept scop asigurarea accesului egal la tratament și politici de angajare flexibile pentru persoanele care suferă de maladii neurologice cronice de tipul Sclerozei Multiple, pentru activitatea sa legată de combaterea cancerului la nivel european şi nu în ultimul rând pentru susținerea conceptului de medicină personalizată“.

În fiecare an, în cadrul galei “MEP Awards” sunt nominalizați mai mulți eurodeputați, din cei 754 de membri ai Parlamentului European, care s-au remarcat prin activitatea lor în unul din cele 20 de domenii de activitate ale Parlamentului European. Pentru desemnarea câștigătorului fiecărei categorii pot vota membrii Parlamentului European. Votul a început pe 27 mai şi s-a încheiat la 7 iunie, iar gala ‘MEP Awards’ a avut loc marți seara. 

Meritele lui Petru Luhan au fost recunoscute și în cadrul Galei Care Awards care a avut loc, la Bruxelles, la începutul lunii iunie și unde românul a fost desemnat “Europarlamentarul Anului“.

 

Imagini video de la festivitatea de premiere:
 

 
 

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

*