Șanse în plus pentru tineret

Categorii: Antreprenoriat,Tineri

Erasmus pentru tinerii antreprenori

Erasmus pentru tinerii antreprenori este un program care dă șansa antreprenorilor care și-au început de curând o afacere sau plănuiesc să înceapă una de a învăța de la oameni de afaceri cu experiență din alte țări ale Uniunii Europene.

Schimbul de experiență are loc sub forma unui stagiu cu o durata maximă de 6 luni, ceea ce permite tânărului antreprenor să dobândească abilitățile necesare pentru conducerea unei mici firme.

Cine poate participa

Pentru a participa la acest program trebuie să fi început o afacere în ultimii 3 ani sau să ai intenția de a începe una pe baza unui plan de afaceri detaliat, care să cuprindă obiectivele financiare și operaționale precum și metodele prin care se dorește atingerea lor.

De asemenea la acest proiect pot participa și antreprenorii care doresc să își împărtășească experiența acumulată, în calitate de gazdă pentru noii antreprenori. Aceștia trebuie să aibă o experiență de minim de 3 ani în cadrul propriei afaceri.

Cum te înscrii

Înscrierea se face online pe baza de CV, scrisoare de intenție și un plan de afaceri pentru antreprenorii noi.

Sprijin financiar

Noii antreprenori beneficiază de sprijin financiar pentru acoperirea costurilor de transport şi subzistenţă în limita a € 1,100 pe lună.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/.

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

*