Totul despre Erasmus +

Categorii: Diverse

Erasmus+ este programul european pentru educație, formare, tineret și sport. Cu un buget total de 14,7 miliarde de euro, programul se va derula pe o perioadă de șapte ani (2014-2020).
Peste 4 milioane de europeni vor avea posibilitatea de a studia, de a face voluntariat, un stagiu de formare sau de a câștiga experiență profesională în străinătate.

Programul Erasmus+ va finanța parteneriate transnaționale între organizații și instituții de învățământ, formare și de tineret, în scopul de a construi o punte între mediul educațional și cel profesional, facilitând, astfel, acoperirea deficitului de competențe de pe piața muncii.

De asemenea, Erasmus+ va susține și eforturile de modernizare a sistemelor de învățământ, formare profesională și tineret din cadrul statelor membre ale UE. Pentru prima dată, au fost incluse și activități din domeniul sportului. Astfel, programul va finanța activități accesibile publicului larg și proiecte transfrontaliere legate de combaterea trucării meciurilor, a dopajului, violenței și rasismului.

Informații despre toate liniile de finanțare sunt disponibile la următorul link.

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

*