PDL in Europa

Categorii: Diverse

Europarlamentarul PD-L/PPE Petru Luhan a organizat duminica 30 mai, la sediul PDL Suceava, dezbaterea cu tema “PDL in Europa″ in cadrul căreia au fost abordate principalele aspecte referitoare la adaptarea valorilor PDL la valorile PPE. In cadrul dezbaterilor a fost prezentat si un scurt istoric al celor doua formaţiuni politice, punându-se accent pe cunoaştere ca premiza si condiţie de baza pentru progres.

La invitaţia lansată de europarlamentarul Petru Luhan au răspuns organizaţiile de tineret din judeţ, organizaţia de studenţi si membri ai organizaţiei de seniori. Cu prilejul acestei dezbateri s-a realizat o paralela intre valorile de centru dreapta si cele de centru stânga, subliniindu-se pragmatismul, eficienta si actualitatea de care dau dovada politicile PPE fata de politicile socialiste.

Petru Luhan: Sunt foarte bucuros, întâlnirea de astăzi mi-a confirmat ca tinerii suceveni apreciază valorile europene. Faptul ca tineretul este un promotor entuziast al valorilor de centru dreapta a fost demonstrat si la alegerile europarlamentare din 2009, unde socialiştii europeni au înregistrat o scădere cu 10% in  scorul electoral. La secţiunea pe care am rezervat-o dezbaterilor, am primit multe întrebări interesante din partea tinerilor, ceea ce îmi arata  o data in plus faptul ca sunt receptivi la  valorile adoptate de PDL.  Aceasta îmi da speranţa ca drumul iniţiat de noi va fi parcurs si continuat de generaţiile prezente si viitoare. Romanii sunt buni europeni si au dreptul la respect. Suntem a şaptea tara din UE ca mărime si avem o importanta forţa de vot in Parlamentul European, care este dominat de PPE. Trebuie sa folosim aceasta forţa pentru a ne asigura ca tari precum România au şansa de a ajunge la nivelul statelor occidentale.

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

*