Iresponsabilitatea primarului Municipiului Bucuresti Sorin Oprescu face România de râs

Categorii: Diverse,Headline

IMG6771
“Nu am ratat încă un moment de a ne face de ras ca țară UE. Primim cu rușine ironiile colegilor europarlamentari francezi referitoare la “câmpul de cartofi” pe care s-a jucat meciul România – Franța.”
“Oprescu a declarat că nu a semnat recepția lucrărilor de la Național Arena. Eu l-aş întreba: cum au fost lăsați cei 50.000 de spectatori să intre într-un stadion pentru care nu s-a făcut recepția ? Din punctul meu de vedere Sorin Oprescu a dat dovadă de iresponsabilitate față de spectatorii prezenți pe stadion şi lipsă de competență managerială în implementarea acestui proiect.”
“Sunt curios ce se va întâmpla acum cu Oprișan și firma lui. În mod normal ar trebui să plătească daune de imagine aduse țării și jucătorilor accidentați din cauza gazonului.”
“Sesizez organele abilitate să verifice modul în care a fost atribuit și implementat acest contract.”

Be Sociable, Share!

2 răspunsuri la "Iresponsabilitatea primarului Municipiului Bucuresti Sorin Oprescu face România de râs"

  1. Yani
    Yani Postat la August 17, 2012 at 11:48 pm

    E clar ca pana si eu imbatranesc. Nu c-ar fi ceva rau in asta, da n-am ineelts nimic din chestia aia, desi am ascultat al naibii de atent. De regula inteleg. Acu imi ramane aceeasi intrebare- il obligi pe patron sa plateasca, sau tot pe amaratul de angajat la negru/neortodox, pe DDA?Ca bine se stie in mediu, bizonul de ziarist sau e platit doar din DDA, sau are min. pe ec. pe CM si restul pe DDA. Cat sa nu-i plateasca patronul tot salariul in caz de concedii Recte evaziune fiscala, cum m-am tot plictisit sa scriu de vreun an jumate.Ok, vb doar de ziaristi, ca restul nu-s la fel de afectati.

  2. Salsa
    Salsa Postat la August 19, 2012 at 8:14 am

    iaca pe cine trebuie de arasett si purtat pe la procuraturi si comisariate, astia trebuie batuti cu bitele pina incep a vb romana si nici atunci nu trebuie oprit, ushiganie la rusi, uite asa ne caca tara si natiunea. pe zi ce trece, Alo politia, poate va apucati odata si odata de treaba…

Lasă un răspuns

*