Demagogia britanică de doi bani trebuie să înceteze. Salut poziția critică a comisarului Andor față de declarațiile premierului britanic David Cameron

Categorii: Diverse

Europarlamentarul Petru Luhan salută poziția comisarului UE pentru ocuparea forței de muncă, afaceri sociale și incluziune, László Andor, față de recentele declarații populiste ale premierului britanic David Cameron.

Argumentele prezentate de comisarul Andor demască demagogia politicienilor britanici, a căror singură strategie electorală pare să fie denigrarea românilor. “Britanicii n-au de ce să se teamă de o invazie a românilor, cât timp două treimi din emigranții în Marea Britanie vin din afara UE. Românii vor ajuta economia engleză, la fel cum au făcut-o polonezii, afirmație susținută, de altfel, de însuși comisarul Andor”.

Eurodeputatul Petru Luhan solicită politicienilor britanici să țină cont de semnalele puternice venite de la Bruxelles și să nu mai dezinformeze populația în încercarea disperată de a câștiga electorat.

“Teama de o invazie a românilor este cu atât mai lipsită de temei cu cât autoritățile din Marea Britanie vor avea la dispoziție toate mijloacele necesare, inclusiv resurse ale Fondului Social European, pentru a rezolva problemele ce ar putea apărea. Practic, nu există niciun motiv pentru ca românii să fie tratați altfel decât ceilalți cetățeni europeni”, reiterează eurodeputatul PDL.

Petru Luhan este inițiatorul unei petiții împotriva discriminării românilor în Marea Britanie. Petiția Luhan: STOP discriminării românilor din Marea Britanie poate fi semnată aici: http://www.yousign.org/ro/PetitiaLuhan

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

*