Semnează şi tu petiţia Luhan: STOP discriminării românilor din Marea Britanie!

Etichete:,

Categorii: Diverse

Publicația britanică Daily Express a lansat recent o petiție prin care solicită primului ministru David Cameron să sfideze Uniunea Europeană și să mențină pe termen nelimitat permisele de muncă pentru români. Acțiunea este susținută și de o parte a clasei politice britanice, care, în încercarea disperată de a câștiga electorat, aruncă problemele țării în cârca noastră.

În realitate, de la 1 ianuarie 2014 niciun stat din Uniunea Europeană NU mai poate impune restricții pe piața muncii pentru români. Orice încercare de a ne limita acest drept încalcă tratatul de aderare a României la UE. Acest abuz trebuie sancționat în consecință de instituțiile europene prin inițierea procedurii de infringement.

Cerem președintelui Comisiei Europene Jose Manuel Barroso şi premierului britanic David Cameron să ia urgent măsuri împotriva acestei campanii de discriminare, care încalcă drepturile fundamentale ale cetăţenilor UE.

Românii nu sunt şi nu trebuie considerați cetăţeni de mâna a doua. Politicienii britanici şi mass-media trebuie să înceteze acțiunile de denigrare a concetățenilor lor europeni!

Semnează şi tu Petiţia Luhan şi spune STOP discriminării românilor în Marea Britanie!

Petiţia poate fi semnată aici: http://www.yousign.org/ro/PetitiaLuhan

 

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

*