Studenții români, noile victime ale discriminării din Marea Britanie

Categorii: Diverse

Europarlamentarul Petru Luhan este solidar cu studenții români care protestează, azi, la Londra, împotriva sistării asistenței financiare disponibile pe timpul studiilor și a numeroaselor discriminări cu care se confruntă.

“Situația studenților din Marea Britanie, care vine cu câteva săptămâni înainte de ridicarea restricțiilor pentru români, face parte din campania de discriminare promovată de mass-media britanică și susținută de clasa politică”. În această categorie întră petiția anti-români lansată de publicația Daily Express, atacurile lansate de partidul UKIP, inclusiv pliantele în care românii sunt asemănați cu gândaci, precum și declarațiile recente ale premierului David Cameron, care s-a arătat îngrijorat de o invazie a românilor pentru obținerea de beneficii sociale.

“Mă voi deplasa la Londra la finalul săptămânii pentru a discuta cu studenții români și a găsi soluții pentru situația acestora”.

Reamintim faptul că Petru Luhan este inițiatorul unei petiții împotriva discriminării românilor în Marea Britanie. Petiția Luhan: STOP discriminării românilor din Marea Britanie poate fi semnată aici: http://www.yousign.org/ro/PetitiaLuhan

Mai multe informații se găsesc pe pagina de Facebook a europarlamentarului: https://www.facebook.com/PetruConstantinLuhan

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

*