Petru Luhan – premiul pentru europarlamentarul anului

Categorii: Diverse

Petru Luhan - premiul pentru europarlamentarul anului 2013Pe 5 iunie europarlamentarul Petru Luhan a primit Premiul pentru EUROPARLAMENTARUL ANULUI.

 

Care Awards sunt decernate în fiecare an pentru categorii precum: sănătate publică, mediu, siguranța publică, drepturile omului, violenta în familie, educație, etc. Este primul an când a fost creat și premiul EUROPARLAMENTARUL ANULUI pentru care criteriile de selecție au fost: angajamentul fațǎ de proiectele promovate, impactul acestora asupra societății, creativitate, sustenabilitatea pe termen lung. Premiul decernat europarlamentarului Petru Luhan răsplătește implicarea acestuia pe teme sociale precum scleroza multiplă, cancer și medicina personalizată.

Petru Luhan:” Mă bucur foarte mult pentru acest premiu care încununează munca din ultimii patru ani. Consider in continuare ca sănătatea este un domeniu prioritar si este de datoria noastră sa asiguram cele mai înalte standarde pentru cetățenii europeni. În ceea ce privește sistemul medical românesc cred ca este esențial ca tara noastră sa îşi contureze o strategie clara  pe termen mediu, astfel încât toţi decidenţii, indiferent de culoarea lor politică, să o poată urma. Cetățenii romani trebuie sa beneficieze de servicii de sănătate la aceleași standarde ca și cei din Uniunea Europeană”

Detalii despre premiile acordate în cadrul Parlamentului European miercuri seara pot fi găsite pe site-ul organizatorilor:

http://www.careawards.eu/pages.asp?pageName=Winners%202013%20press%20release

 

 

 

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

*