Poster concurs

Dragi prieteni, cu mare bucurie am constatat succesul pe care l-a avut concursul initiat pe pagina mea Facebook – “CASTIGA O EXCURSIE LA BRUXELLES!”.

Ma incanta ca romanii inca apreciaza destinatiile turistice din mult iubita Romanie si le promoveaza.

Conform conditiilor de participare, care au fost formulate in mod clar si transparent atat pe site-ul meu, cat si pe pagina Facebook, castigatorii sunt desemnati dintre cei care au acumulat cele mai multe like-uri la comment-ul postat sub poza preferata, like-uri care sa se regaseasca si la pagina mea.

Am ales aceasta modalitate tocmai pentru a da dovada de transparenta in alegerea castigatorilor, practic oricine poate vizualiza tot ce s-a intamplat pe pagina.

Asadar, castigatorii concursului au urmatoarele nume de utilizatori pe Facebook:

1. Florina Marinoaica – 538 like-uri
2. Ramona Violeta Barascu – 535 like-uri

Tin sa le multumesc tuturor celor care au participat la acest concurs si in mod special celor care au adunat un numar consistent de like-uri, dar nu au reusit sa castige:

Mihnea Melinte – 411 like-uri
Delia Negrea – 357 like-uri
Adina Uhrec – 255 like-uri
Buluc Gheorghe – 189 like-uri
Eliza Chirila – 154 like-uri

Cei doi castigatori sunt rugati sa trimita datele personale (nume si prenume, adresa, numar de telefon, copie dupa cartea de identitate), prin email la adresa petruconstantin.luhan-office@europarl.europa.eu , pana maine, 6 noiembrie 2012, ora 13:00, pentru a finaliza toate formalitatile de calatorie!

In situatia in care castigatorii nu ne trimit detaliile cerute, automat vor fi selectati urmatorii de pe lista.

Excursia la Bruxelles se va desfasura in perioada 12-14 noiembrie 2012, iar cheltuielile de transport, cazare si masa sunt acoperite.

Va multumesc pentru participare si va astept la Bruxelles!!!

 

Lasă un răspuns

*