Europarlamentarul Petru Luhan: PSD va scădea în sondaje la fel de repede cum a crescut

Categorii: Diverse

Socialiştii pierd tot mai mult teren în Uniunea Europeană iar PSD nu va face excepţie”, a declarat europarlamentarul PPE/PDL Petru Luhan. “PSD va scădea în sondaje la fel de repede cum a crescut o perioadă, printr-o propagandă ieftină şi lipsită de conţinut şi viziune. PSD nu ştie să facă altceva decât un astfel de tip de politică, lipsită de substanţă, care nu urmăreşte decât manipularea românilor”.

Petru Luhan aminteşte că, pentru a ajunge la putere, PSD-ul a folosit mereu atacuri la persoană, mituirea electoratului cu mici şi bere, amăgirea oamenilor cu promisiuni deşarte.

După ce rezultatele la europarlamentarele din 2009 au arătat că în Europa socialiştii au pierdut peste 10 procente, socialismul de stânga nu mai poate funcţiona în Europa, consideră Luhan.

Lipsa leadership-ului este una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă PSD-ul. „A fi lider înseamnă să ai idei, viziune şi capacitatea de a implementa acea viziune, crede europarlamentarul PPE. Azi, nici unul dintre liderii PSD nu are cumulativ aceste calităţi. PSD-ul nu are un program de modernizare a ţării, în timp ce România vrea să fie o societate modernă, europeană”.

Toate statele moderne europene, cu mici excepţii, au o conducere de centru dreapta, singura care şi-a dovedit caracterul eficient, pragmatic şi raţional în administrarea unei ţări.

“Cred că în prezent electoratul votează mult mai raţional decât în alţi ani. PSD va scădea în sondaje la fel de repede cum a crescut”, este convins Petru Luhan.

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

*